dijous, 13 de març del 2008

ERÒTIQUES I DESPENTINADES


ENCARNA SANT-CELONI, poeta de la Valldigna, el passat Agost ens va cantar els seus versos per la nit de Beceit. Ha publicat quatre llibres de poesia (Sediments d'albaïna i maregassa, Brosquil, 2002), un manual de llengua, Accent greu (amb J. Palomero, Tabarca llibres, 2000). De la novel·la Al cor, la quimereta (Tabarca, 2002) puc dir que em va tocar directament la recuperació de la parla casolana dels pares, un valencià que he viscut, m'ha marcat, i he parlat a La Cava, en aquells temps que, pel segar, venien molts temporers anomenats valencians, vinguéssin d'on vinguéssin. Ara publica una antologia de poesia amb veu de dona a la Editorial Arola:


Hola, xiquetes i xiquets,

Per fi, el recital "Eròtiques i despentinades" ja té format de llibre: la primera antologia de poesia eròtica escrita per dones i en català. L'ha publicat Arola Editors i s'acaba d'estrenar a Benifairó de la Valldigna i a Alacant. Us n'envie, en un arxius adjunt, la coberta, perquè en tingueu un tast. El PVP d'eixida del llibre és de 18 euros i, finalment, els drets d'autoria de la primera edició els hem cedits a l'associació de dones TAMAIA, dones contra la violència, de Barcelona, ja sabeu: de dones a dones, aquesta és la idea bàsica del projecte. Els drets de les futures edicions, si n'hi havia, aniran a associacions de dones del País Valencià, de les Illes...

Ja us aniré avisant dels actes que vagen organitzant-se per si podeu/voleu venir. I, no cal que us ho diga, però... si teniu cap idea per a moure el llibre, endavant!

M'han dit que l'antologia començarà a distribuir-se el dilluns 10 de març i que les llibreries ja la podran demanar. Us incloc els telèfons de les distribuïdores per si us cal.

Bones falles i el que vinga afegit!

Encarna Sant-Celoni
Foto extreta del bloc de J.Puig: bp0.blogger.com