divendres, 21 de maig del 2010

L'U



Imatges de Fiona Morrison i poesies de Laia Noguera i Clofent Llibre publicat per Editorial AROLA, sortirà a les llibreries el mes de maig del 2010. El trobareu a La Central, Proa, Abacus, La casa del llibre i Laie, a Barcelona; a La Puça i a La Llibreria a Andorra; i a l’Urgell a Saulet i Dalmases. Tota una experiència de sensacions i textures que esperem que us agradi.

Se’ns va passar la presentació a Arts Santa Mónica el dia 11 de maig a les 19h, i inauguració de les imatges del llibre a les 20h al balconet de Santa Monica, fins el 16 de maig. Un treball que Arts Santa Mònica presentava així:

L'U és un treball a quatre mans i simultani fruit d’un singular passeig per la natura. És el resultat d’uns dies de convivència, de deixar fluir i d’observar la natura durant llargues passejades per diferents indrets de l'Alt Empordà. Assaborint la tramuntana, els camps de blat, el Fluvià, el mar, per apropar l'ull a tot allò que anàvem trobant i que ens cridava l’atenció, entrar en contacte amb l'herba, la sorra, l'aigua i tots els seus habitants. Deixant-nos impregnar per totes aquelles vivències que el nostre cos absorbia, transformant els poemes i les imatges que anàvem creant en sensacions, més que descripcions. L’U és un llibre de percepcions i textures viscudes en primera persona de l’una, de l’altre, d’ambdues i de l’entorn; un apropament a tot allò que mai no veurem sinó hi dediquem temps.
Una observació meticulosa i sentida de tot allò que hi és perquè ho hem buscat.

Ens queda, però, el llibre.

ENLLAÇOS RELACIONATS
www.fionamorrison.blogspot.com
http://sites.google.com/site/laianogueraiclofent/

http://www.artssantamonica.cat

1 Una de les fotografies de l'exposició: Arts Santa Mònica
2 Fotografia del bloc de Fiona Morrison: Fiona a Arts St Mònica